Een onverwachtse backlash van een moeder die uit een waterpark werd gezet

Gepubliceerd op 03/25/2021

Er stond hen een mooie dag te wachten. Zij hadden nooit kunnen bedenken dat hun moeder zoiets naars mee moest maken en simpelweg slecht werd behandeld. Het probleem lag niet aan de kleine kinderen die in het park speelden, en het lag ook niet aan de dure kaartjes en het eten in het waterpark. Dit was veel erger. De vrouw die uit het waterpark werd gezet zat pas een paar minuten in het water en zij was behoorlijk kwaad.

Water Park Kicked Mom Out For Her Outfit But Has No Clue That She Won't Stand For This

Een onverwachtse backlash van een moeder die uit een waterpark werd gezet

Mevrouw Madelyn Sheaffer

Deze vrouw komt uit Odessa, Missouri en heet Madelyn Sheaffer. Zij is een type vrouw die erom bekend staat dat zij door het vuur zal gaan voor haar familie en zorgt ervoor dat zij altijd op de eerste plek staan. Maar toen zij in haar jaren 30 was, gebeurde er iets heftigs, iets wat haar wereld totaal veranderde. Wat kon er in hemelsnaam zijn gebeurd dat haar leven zo op stelten had gezet?

Her Name Is Madelyn Scheaffer

Mevrouw Madelyn Scheaffer

Devotie

Na zeven jaar probeerden de medewerkers van het waterpark haar trots van haar af te nemen. Madelyn heeft al het erge meegemaakt en het woord “moeilijk” is nog maar een zachte uitdrukking als het om haar leven gaat. Wat er in het waterpark is gebeurd moet vast heftig zijn geweest doordat het haar leven behoorlijk heeft beïnvloed.

Hard Work

Devotie

Een moeilijke beslissing

Zij ontdekte iets in 2005 wat haar leven totaal veranderde en bepaalde keuzes liet veranderen. Na een incident bleek zij te lijden aan een hernia. Madelyn gleed uit in de badkuip nadat zij te ver voorover was gebogen.

It Was Time To Make A Decision

Een moeilijke beslissing

Transformeren

Haar leefstijl was verre van gezond. Op een dag had zij er genoeg van. Zij realiseerde zich dat dit het moment was om iets aan haar leven te veranderen. De pijn van een hernia is genoeg om levens veranderende keuzes te maken.

A Change

Transformeren

Een teken

Na het ongeluk duurde het niet lang voor het ambulancepersoneel ter plaatse kwam. Maar Madelyn wilde niet bewegen doordat zij verging van de pijn. Door de hoeveelheid pijn stuurde zij het personeel zelfs weg en wilde zij liever nog een aantal dagen in de badkuip blijven liggen.

It Was A Sign

Een teken

Sereen

Na wat tijd in de badkuip te hebben doorgebracht voelde zij een gevoel van rust haar lichaam betreden. Geen enkele gebeurtenis was gepland. Zij zag dit als een teken dat zij niet goed voor zichzelf aan het zorgen was en zichzelf vrijwel verwaarloosde om anderen eerst te verzorgen.

A Sense Of Calm

Sereen

Klaar voor iets anders

Madelyn zei het volgende, “Dat had een van de eerste tekens moeten zijn om af te vallen. Het kostte mij een jaar extra om er iets aan te gaan doen.” Maar op het moment dat zij deze knop omzette verzamelde zij eindelijk al haar wilskracht en energie.

She Was Determined To Change

Klaar voor iets anders

Goed in vorm

Na twee jaar was Madelyn meer dan 45 kilo afgevallen! Na langer dan vijf jaar bezig te zijn geweest, zag zij er nog steeds fantastisch uit. Maar zij had echter geen idee dat een van de meest heftige gebeurtenissen uit haar leven op haar stond te wachten.

Goed in vorm

Goed in vorm

Een dapper persoon

Madelyn zag er zeer zeker super goed uit en was in een van de beste fases van haar leven. Zij woog 77 kilogram op 43-jarige leeftijd, en was heel zelfverzekerd. Op een warme dag besloot zij uit haar comfortzone te stappen. Natuurlijk wist zij dat haar lichaam niet perfect was, maar besloot zich toch te wagen aan een zwarte bikini en hiermee naar het Adventure Oasis waterpark te gaan met haar gezin. Echter wist zij niet wat hier ging gebeuren.

Mustering The Bravery To Do It

Een dapper persoon

Pottenkijkers

Tijdens hun uitje in het waterpark zat Madelyn naar iedereen te kijken ongeacht de leeftijd. Zij was absoluut niet jaloers! Zij was heel blij met hoe zij eruit zag en dat had haar jaren gekost. Maar er waren pottenkijkers die haar in de gaten hielden.

Someone Was Watching Her

Pottenkijkers

Geloof in jezelf

Je kunt niet ontkennen dat afvallen moeilijk is, want het is een opgave. Daarnaast is het nog moeilijker om je zelfvertrouwen terug te krijgen EN een bikini te dragen na altijd overgewicht te hebben gehad. Ook al ben je een beetje afgevallen, dat houdt niet in dat je zelfvertrouwen zomaar tevoorschijn komt. Madelyn voelde zich goed en had vertrouwen in zichzelf, maar dit stond op het punt om te veranderen door een onaangename verrassing.

Confidence Is Key

Geloof in jezelf

Een shock

Ze deed haar handdoek af en zat even voordat zij een duik ging nemen in het koude water. Twee vrouwelijke medewerkers stapten later op haar af toen Madelyn pas vijf minuten in het water zat. Datgene wat zij zojuist hadden gezegd was moeilijk om te verwerken voor Madelyn.

She Could Not Believe It

Een shock

Wat is er gezegd?

Zij vroeg de medewerkers van het waterpark of zij hun uitspraak konden herhalen, al knijpend met haar ogen door het felle zonlicht. Wellicht had zij hun niet goed begrepen. Wat er daarna werd gezegd veranderde alles en liet haar sprakeloos achter.

Employees Say What

Wat is er gezegd?

Een ongepaste outfit

De vrouwelijke medewerker van het waterpark gaf zich over aan het verzoek van Madelyn en herhaalde weer wat ze eerder zei. De personeelsleden wezen Madelyn op het feit dat wat zij droeg te “klein” en “ongepast” was, terwijl zij in een familiepark was. Hoe kon dit ooit kloppen?

Her “Inappropriate” Outfit

Een ongepaste outfit

Wie neemt dit besluit?

Madelyn droeg op dat moment een normaal bikinibroekje. Zij was behoorlijk in de war door deze uitspraak doordat er andere vrouwen in het park rondliepen die ander soort kleding droegen dan zij, wat ook verward kon worden met iets ordinairs. Zij wist dat er iets mis was.

According To Who's Standards

Wie neemt dit besluit?

Aangevallen voelen

Het was moeilijk om haar emoties binnen te houden en haar gevoelens te verstoppen op dat moment. Madelyn schaamde haar eigen en vond het schandalig wat de medewerkers haar vertelden. Het leek net alsof zij haar persoonlijk aanvielen.

She Felt Violated

Aangevallen voelen

Sterk zijn

Na een tijdje besloot zij een sterke kant van zichzelf te laten zien. Maar zij werd ook kwaad. Madelyn zei het volgende: “Ik schaamde mij op een moment, maar daarna dacht ik: geen sprake van. Dit laat ik niet gebeuren.” Zij had te hard aan zichzelf gewerkt om dit lichaam te kweken waar zij zo van had gedroomd, en zij liet het niet toe dat deze vrouwen haar zelfvertrouwen zouden wegnemen.

Taking A Stand

Sterk zijn

Wegwezen

Madelyn liet het hier niet bij en zei, “Mijn lijf is anders dan die van jonge meiden die hier rondlopen in hun zwemkleding. Waarom zou ik mij schamen voor hoe ik eruit zie? Ik voel mij comfortabel in mijn bikini en ik ben blij met wie ik ben.”

They Singled Out Her Out

Wegwezen

Omarm je lichaam

Daarnaast had Madelyn nog wat te zeggen, namelijk, “Mijn eerste reactie was: waarom willen jullie mij weg hebben? Doordat zij mijn zwembroekje ongepast vonden. Dit was frappant want voor mij is dit een normaal formaat.” Elke vrouw in iedere vorm moet haar eigen lichaam kunnen accepteren zonder zich te schamen.

Embracing Your Body

Omarm je lichaam

Klaar staan

Ze zocht naar de personeelsleden die haar hadden geconfronteerd. De twee bleken haar nog steeds van top tot teen te bekijken met verontrustende gezichtsuitdrukkingen. Als dit een aantal jaar geleden was voorgevallen toen Madelyn nog een heel ander persoon was, wist zij dat zij niet voor haarzelf zou opkomen. Gelukkig is het nu anders en is zij sterker geworden.

Time To Take A Stand

Klaar staan

Krachtig

Zij was ervan bewust dat zij nu sterk moest zijn en voor zichzelf moest opkomen. Zeg nou zelf, uiteindelijk stuurden de personeelsleden haar eigenlijk voor een ongeldige reden weg. Madelyn liet her er niet bij zitten dat haar zelfverzekerdheid zo makkelijk kon worden weggenomen na al haar harde werk, jarenlang.

Standing Up For Herself

Krachtig

Twee keuzes

De vrouwen lieten het niet makkelijk los. Ze vertelden Madelyn dat ze haar twee opties gaven. De eerste was dat zij moest een korte broek eroverheen moest dragen of zij moest het park verlaten. Deze uitspraken maakten Madelyn nog bozer, en zij wilde de manager graag spreken.

They Gave Her Two Options

Twee keuzes

Wat werd het

Madelyn reageerde toen op de uitspraken van de medewerkers, ze zei: “Nou, ik ga mij niet bedekken, en als je denkt dat ik wegga, kun je de politie bellen en zeggen dat zij mij naar buiten moeten begeleiden.” Ze was zeker verlegen en beschaamd doordat ze het slachtoffer werd van deze medewerkers; gelukkig had ze niet het gevoel dat ze alleen voor zichzelf opkwam, maar voor iedere vrouw die er bestaat.

Choosing

Wat werd het

En weg was ze

Helaas werd de politie toch echt gebeld en arriveerden ze kort daarna bij het waterpark. Madelyn werd het park uit gezet. Het duurde een kwartier voor zij aankwamen en waren het niet helemaal eens met de situatie. Ook al dachten zij er anders over, zij moesten doen wat hun werd opgedragen. Een van de agenten zei het volgende, ‘We kunnen er niet echt iets van zeggen, maar hopelijk kun je wel zien aan ons gezicht hoe wij hierover denken.’

She Was Booted Out

En weg was ze

De politie was het ermee eens

Madelyn heeft haar mening gedeeld op Facebook en de gebeurtenis uitgebreid gedeeld. De post ging viraal. “Mensen leefden met mij mee, maar vonden het natuurlijk ook absurd.”, aldus Madelyn op haar Facebook pagina. De politie moet voortaan wel zwart op wit hebben wat wel en niet mag.

Even The Police Agreed

De politie was het ermee eens